Άλεξ Αυγουστίνος: Μία συγνώμη τουλάχιστον σε εμάς που για πρώτη φορά είμαστε υποψήφιοι με μοναδικό κίνητρο την προσφορά μας.

Άλεξ Αυγουστίνος: Μία συγνώμη τουλάχιστον σε εμάς που για πρώτη φορά είμαστε υποψήφιοι με μοναδικό κίνητρο την προσφορά μας.
Πάντα πίστευα ότι, ακόμα και οι πιο δύσκολες λύσεις, προκύπτουν μέσα από τον γόνιμο διάλογο.

Είχα κάποιες μικρές υπόνοιες οτι αυτο δεν συμβαίνει στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου του νησιού μας, δυστυχώς όμως η επίμονη και καθημερινή στάση του δημάρχου και των συμβούλων του, το επιβεβαιώνουν.

Θλίβομαι ειλικρινά για αυτή την τοξικότητα και το διχασμό που επιβάλλεται στην κοινωνία μας από τους ανθρώπους της διοίκησης.

Τις τελευταίες ημέρες επιχειρείται να αποδοθεί ευθύνη για όλη την κακοδιαχείριση του δήμου μας, στην αντιπολίτευση. Δηλαδή για όλα τα κακά που μας συμβαίνουν φταίει ο ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ οι ακόλουθοι του και το χειρότερο οι υποστηρικτές του.

Αποκορύφωμα όλων, η χθεσινή ανάρτηση του δημάρχου, με την οποία κατηγορεί ευθέως και αναπόδεικτα τον συνδυασμό μας Άνδρος-Ανοιχτοί Ορίζοντες για το χάλι που επικρατεί στην διαχείρηση των απορριμμάτων και τις καταστροφικές και απαράδεκτες εικόνες των τελευταίων ημερών.

Κρίμα κε δήμαρχε γιατί παρ όλη την κακοδιαχείριση, την προχειρότητα στα έργα και την ομολογία σας ότι η επίβλεψη και ο έλεγχος αυτών των έργων είναι ελλιπής, εγώ πάντα πίστευα ότι μπορούμε και καλύτερα.

Δεν απογοητεύομαι για όλο αυτό που συμβαίνει, αντιθέτως με τη στάση σας με κάνατε πιο δυνατό και ενισχύσατε την αρχική μου απόφαση να βρίσκομαι σε έναν συνδυασμό, όπου όλοι οι συνυποψήφιοι μου μαζί με τον Θεοδόση Σουσούδη αγαπάμε ειλικρινά και ανιδιοτελώς το νησί μας.

Ειλικρινά σας παρακαλώ να μην ρίξετε άλλο τον πήχη της νοημοσύνης μας και να ζητήσετε δημοσίως συγνώμη για τις απαράδεκτες κατηγορίες που εκτοξεύσατε, τουλάχιστον απέναντι σε εμάς που για πρώτη φορά εκθέσαμε και προτάξαμε το ανάστημα μας, στο βωμό του δημοσίου λόγου, με μοναδικό κίνητρο την προσφορά μας.

ΑΛΕΞ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Άνδρου

Πηγή: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Archives – Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου